In het weekend van 3 t/m 6 november zijn wij met een groot aantal leden afgereisd naar een prachtige villa in de Ardennen. Van slap ouwehoeren tot diepe gesprekken. Van lui op de hoekbank tot een dropping in het bos. En uiteraard een bonte avond!

Vrijdagmiddag kwamen wij aan in een prachtige villa die van alle gemakken was voorzien. Ruime slaapkamers, prachtige keuken, biljart, sauna, jacuzzi, fitnessruimte (puur hypothetisch natuurlijk) en een gezellige bar! In die bar hebben wij in de avond een Pub-quiz gespeeld.

Uiteraard vroeg naar bed gegaan… want zaterdag stond er veel op het programma! We reisden af richting Stavelot. Daar werden wij door een dame opgewacht met een kaart en kompas. We werden in een bus een eind weggereden en vervolgens op een onbekend punt eruit gezet. Het was aan ons om een weg terug te vinden, en onderweg vragen te beantwoorden. Het was een heerlijke wandeling door een prachtige omgeving!

Vlak voor het eten stond er nog een hilarisch spel op de planning. In het midden stond een geblinddoekte persoon met een knuppel. 4 andere spelers kregen van die gele speelgoedkippen ondergebonden die geluid maken als je in ze knijpt. Hierdoor kreeg je bij iedere stap dat geluidje te horen. De persoon in het midden moest op dat geluid afgaan om de andere spelers uit het veld te tikken.

’s Avonds werden de grillplaten op tafel gezet en hebben we heerlijk gegourmet. Omdat er zondagmiddag al enkele leden zouden vertrekken richting Nederland hielden wij op zaterdagavond al onze Bonte Avond! Een avond vol optredens. Van quizzen tot playback, van toneel tot live-muziek.

En… ik geloof dat we uiteindelijk weer in de bar terecht zijn gekomen…

Op zondag zijn we afgereisd naar De Grotten van Remouchamps. In deze prachtige grot waren diverse galerijen door te lopen en stalagmieten en stalactieten te bewonderen. Uiteindelijk konden we via een bootje over de ondergrondse rivier terug naar het startpunt.

Het was een heerlijk weekend. Lekker ongedwongen lol gemaakt met elkaar.

Categorieën: Algemeen